Autor: | neznámý |
Datum přidání | 14.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Slunečnice loupaná Poex
Olejnatá semena
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 21,65 g | 9,12 g | 24,19 g | 1 417,76 kJ (339 kcal) |
celkově | 86,61 g | 36,48 g | 96,76 g | 5 671,05 kJ (1354 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Citrónovou šťávu, kopr a třtinový cukr smícháme se zakysanou smetanou a smetanou ke šlehání. Na pánvi opražíme nasekaná slunečnicová semínka, které přidáme ke smetaně. Osolené filety osmahneme po obou stranách na másle, vyndáme a do té samé pánve nalijeme smetanovou omáčku a necháme povařit. Hotovou omáčkou rybu poléváme.
Přidat komentář