Autor: | eoon@ |
Datum přidání | 16.10.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Paprika sladká mletá Vitana
Paprika sladká mletá
Očištěnou rybu si uvařím v osolené vodě doměkka, vývar pak přecedím a z vařených ryb odstraníme kosti a oberu pár kousků masa. Cibuli si potom nakrájím na drobno a osmahnu ji na troše másla do zlatova, přidám lžičku papriky a zaliju rybím vývarem. Do vroucího vývaru vložím potom jedno nakrájené rajčátko, pokrájený tempeh a mrkev na plátky nebo jinou zeleninu dle chuti, přidám rybí maso a dochutím česnekem a solí. Takto nechám společně ještě vařit a na závěr přidám petrželku, zhruba za 10 minut vypnu a už jen nechám dojít. Ideálně se hodí k pečivu s osmahnutými krutony.
Přidat komentář