Autor: | neznámý |
Datum přidání | 20.07.2013 |
Druh receptu | Snídaně, Svačina |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 10 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 7,19 g | 53,94 g | 14,04 g | 1 514,13 kJ (362 kcal) |
celkově | 71,94 g | 539,36 g | 140,43 g | 15 141,26 kJ (3616 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Dříve než začneme pracovat na těstě, zapneme si troubou na 190°C a předehřejeme si ji. Do misky nasypeme nejprve sypké suroviny a promícháme. Dále přidáme vejce, olej, bílý jogurt, během míchání postupně zapracováváme kokosové mléko do těsta, dokud nevytvoříme požadovanou konzistenci. Těsto by nemělo být příliš řídké ani tuhé. Promíchaný obsah vlijeme do menší zapékací misky, který jsme si před tím vyložili pečícím papírem. Rovnoměrně posypeme rybízem a vložíme do trouby. Pečeme zhruba 30 minut.
Velmi dobrý, rychlý koláč.
Přidat komentář