Autor: | neznámý |
Datum přidání | 31.05.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 8 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Skořice mletá Mikado
Skořice, mletá
Nejdříve si uvaříme rýži úplně doměkka, skoro do rozvaření v kokosovém mléce a jen trošku osolíme. Vařím tedy do zhoustnutí, poté přidáme 1 vanilkový cukr (nebo třtinový 2-3 lžíce) a promícháme, necháme chvíli ještě povařit. Nakonec sejmeme z plotny a na talíři posypeme kakaem, malou špetkou skořice a smíchanou směsí z mletých vlašských oříšků a kokosu. Dobrá a zdravá varianta sladké snídaně.
Přidat komentář