Autor: | lupilup@ |
Datum přidání | 29.06.2012 |
Druh receptu | Oběd, Příloha, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 13,70 g | 23,10 g | 24,41 g | 1 498,63 kJ (358 kcal) |
celkově | 27,40 g | 46,21 g | 48,82 g | 2 997,25 kJ (716 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Opláchnutou rukolu natrháme na kousky. Přidáme nakrájenou a oloupanou hrušku. Přelijeme olejem, ochutíme pepřem, citrónovou šťávou a posypeme na větší kusy nasekanými vlašskými ořechy a hoblinkami parmezánu.
Přidat komentář