Autor: | neznámý |
Datum přidání | 25.06.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 80 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sedlčanský hermelín původní český
Zrající sýr s bílou plísní na povrchu
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Tradiční české máslo
Máslo
Špagety bezvaječné těstoviny
Těstoviny bezvaječné sušené.
Špagety – Quinoa s kukuřicí a rýží
Bezlepkové, BIO.
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 15,45 g | 70,00 g | 7,95 g | 1 723,29 kJ (412 kcal) |
celkově | 92,70 g | 419,97 g | 47,70 g | 10 339,71 kJ (2469 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Předehřejeme troubu na 200 stupňů. Mezitím do velkého hrnce vložíme špagety, po malé chvíli přisypeme mraženou brokolici a vaříme do měkka. V hluboké pánvi na másle zprudka orestujeme na kousky pokrájenou papriku. Stáhneme z ohně, přidáme nakrájená rajčata, kečup, nasekaný česnek a ochutíme tymiánem, třtinovým cukrem a solí. Vše řádně promícháme. Vymažeme zapékací misku máslem, nasypeme scezené špagety s brokolicí, na vrch dámě rajčatovou omáčku a dáme zapéct. Podáváme s kousky sýra.
Přidat komentář