Autor: | neznámý |
Datum přidání | 02.09.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 50 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Chléb vícezrnný Negrill
Kypřeno výhradně žitným kvasem
Bio žitný chléb ASON
Žitný celozrnný, kysaný chléb v BIO kvalitě. Vyrobeno procesem…
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 5,88 g | 34,05 g | 11,02 g | 1 081,15 kJ (258 kcal) |
celkově | 23,53 g | 136,19 g | 44,06 g | 4 324,59 kJ (1033 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
V hlubší pánvi smícháme cibuli, česnek a papriku, přidáme chilli koření a rajčata a dusíme do zhoustnutí. Vmícháme kostky celozrnného žitného chleba, podlijeme vývarem a vaříme asi 10 - 15 minut. Polévka by měla být hustá a chleba úplně rozmočený.
Výborná polévka - není co dodat
Přidat komentář