Autor: | Lucka |
Datum přidání | 01.10.2011 |
Druh receptu | Svačina, Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Špenát ochucený
Dione - Špěnát ochucený - hluboce zmrazená zelenina
Jemně ochucený…
Smotanový jogurt Zvolenský
Smetanový jogurt bílý.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Nejdřív si špenát necháme rozmrazit, mezitím si žloutky smíchám s jogurtem, přidám špenát, mouku s práškem do pečiva, pořádně promícháme a osolíme, podle chuti dávám vegetu. Potom si ušlehám bílky a přimíchám ke špenátu .Na připravený plech (potírám olejem aby to šlo líp odloupnout z papíru) a rozetřu rovnoměrně špenátovou směs. Pečeme cca 25 minut na 180°C (až na povrchu zezlátne a zpevní). Necháme vychladnout a mezitím si připravíme pomazánku z uvedených surovin. Lze udělat i z jiné pomazánky kterou máte rádi, v tomhle případě se ale hodí nejvíce houbová, případně houbový krém/ tvaroh apod. Můžeme přidat i cibulku kdo má rád, potřu směsí roládu, zabalím a hotové podávám třeba jako předkrm.
Přidat komentář