Autor: | neznámý |
Datum přidání | 18.07.2010 |
Druh receptu | Oběd |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Špenát ochucený
Dione - Špěnát ochucený - hluboce zmrazená zelenina
Jemně ochucený…
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 22,75 g | 38,78 g | 19,40 g | 1 746,07 kJ (417 kcal) |
celkově | 45,50 g | 77,55 g | 38,80 g | 3 492,13 kJ (834 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Z vajec, mléka, špetky soli a špaldové mouky připravíme středně husté těsto. Na trošce másla opečeme tenké palačinky. Mezitím si v hrnci na másle orestujeme cibulku, přidáme špenát, osolíme a necháme povařit. Na závěr přimícháme utřený česnek a ještě minutku povaříme. Hotové palačinky potíráme špenátem, srolujeme a můžeme podávat.
Přidat komentář