Autor: | neznámý |
Datum přidání | 21.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Zeleninová směs s kukuřicí
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 12,35 g | 51,65 g | 1,79 g | 1 193,60 kJ (285 kcal) |
celkově | 49,39 g | 206,60 g | 7,18 g | 4 774,40 kJ (1140 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a omyté uvaříme v osolené vodě s kmínem doměkka. Na másle orestujeme na kolečka pokrájenou jarní cibulku. Rajčata omyjeme pokrájíme na kostičky a nasypeme do pánve k jarní cibulce. Uvařené brambory scedíme, lehce rozmačkáme a smícháme s rajčaty a orestovanou cibulkou. Šťouchané brambory podáváme k brokolicí, kterou jsme uvařili v osolené vodě.
Čmelák Aninka
Doopravdy výborné! A to patřím mezi ty, kdo nemají rádi rajčata. Opravdu jsme si pochutnali! :-)
Výtečné.
Zkusila jsem tento recept se změnou : brambory uvařené ve slupce, trochu jiná chuť- bylo to výborné.
Kdo by to řekl - tak jednoduchý recept a tak chutný? Výborné! Chválím!
Přidat komentář