Autor: | neznámý |
Datum přidání | 07.05.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Filety z Aljašké tresky
Aljašská treska, hluboce zmrazená, uloveno v moři FAO 61/67, glazovaná
Dopředu si přichystám marinádu na rybu, smíchám olivový olej s balzamikem, osolím a přidám sušený česnek, rybu nechám alespoň 5 hodin v lednici odležet v marinádě, poté jí osolím, zlehka přidám chilli papričky (namleté), posypu grilovacím kořením a zakápnu olivovým olejem. Dám do rozpálené pánve s máslem a nechám asi 15 minut zlehka povařit. Za chvíli je krásně křehká a šťavnatá.
Přidat komentář