Autor: | neznámý |
Datum přidání | 08.11.2012 |
Druh receptu | Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 15 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Lískové ořechy
Skořápkové plody loupané
Pšeničná múka celozrnná špeciál - stredná
Pšeničná mouka celozrnná
Mouku, cukr a mleté ořechy dobře promícháme s tukem a s několika lžícemi vody vypracujeme pružné těsto. Dejte je v mikrotenovém sáčku nejméně 1/2 hodiny do chladničky odpočnout.Na válu posypaném moukou tvořte malé pěkné buclaté rohlíčky. Upečte na plechu, který jste vyložili papírem na pečení při 160°C dorůžova.
Přidat komentář