Autor: | Raskenius |
Datum přidání | 17.03.2013 |
Druh receptu | Svačina, Večeře, Zákusek, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | neuvedeno |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Kokosový cukr
Kokosový cukr
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Kikoman Soy Sauce
Přirozeně fermentovaná sójová omáčka - ochucovadlo
Agar - Agar
Zahušťovadlo
Sojové nudličky namočíme do vody, do které dle chuti můžeme přidat například kari, sojovou omáčku, sůl. Ale někomu kari nemusí vyhovovat tak ať si tam přidá dle chuti, co mu vyhovuje. Po dostatečném nabobtnání vaříme sojové nudličky asi 20 minut. Odstavíme a necháme zvhladnout a nasáknout. Potom zbylou tekutinu slijeme.Promícháme sojové nudličky s nakrájenými paprikami, cibulí a plátky žampionů. Přilijeme a důkladně promícháme agar agar ochucený octem, cukrem a solí a směs naplníme do mikroténových obalů a necháme vychladnout. Při plnění směs promícháváme, aby podíl tuhé složky a agar agaru byl rovnoměrně rozdělen.
Rosol z veganského agar agaru oválného tvaru daného obalem. Tvoří jej směs sojového masa, zeleniny a hub spojených pikantně ochuceným agar agarem, jehož konzistence je přiměřeně tuhá. Vůně a chuť sladkokyselá vyrovnaně kořeněná.
Přidat komentář