Autor: | neznámý |
Datum přidání | 29.11.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 60 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | 200 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Basic Smetana na vaření
Smetana na vaření. Tuk 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku 12%.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 27,73 g | 37,77 g | 12,75 g | 1 607,07 kJ (384 kcal) |
celkově | 166,39 g | 226,62 g | 76,47 g | 9 642,44 kJ (2303 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Kuře vykostíme a vytvoříme z něj 4 plátky, maso pak naklepeme, osolíme a opepříme a zprudka orestujeme na olivovém oleji. Maso nemusí být hotové, restujeme jen aby se maso zatáhlo. Poté ho vyndáme a vložíme ho do zapékací misky. Mezitím se nám uvařila brokolice v osolené vodě (vývar pak můžeme použít na brokolicovou polévku). Uvařenou brokolici vyndáme z vody nakrájíme ji na drobné kousky a nasypeme ji na maso v zapékací míse. Pak už jen zasypeme sýrem a zalijeme smetanou. Pečeme asi 45 minut na 180°C. Jako přílohu podáváme vařené brambory na kmíně.
Přidat komentář