Autor: | neznámý |
Datum přidání | 02.06.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Kikoman Soy Sauce
Přirozeně fermentovaná sójová omáčka - ochucovadlo
Na másle osmahneme cibulku s nastrouhanou mrkví. Do velkého hrnce nasypeme jáhly a pokrájené zelí na nudličky. Zalijeme dostatečným množstvím vody, tak aby nám i po uvaření trochu vody zbylo v hrnci. K uvařeným surovinám vmícháme vejce, sůl, kmín, muškátový oříšek a cibuli s mrkví. Dále dochutíme Tamari a zahustíme špaldovou moukou. Do máslem vymazané zapékací misky nasypeme důkladně promíchanou směs. Posypeme sýrem a pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů dozlatova.
Místo jáhel můžeme použít oblíbené těstoviny například z kukuřičné mouky.
Přidat komentář