Autor: | neznámý |
Datum přidání | 17.04.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 60 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Paprika sladká mletá Vitana
Paprika sladká mletá
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 4,92 g | 22,81 g | 6,50 g | 629,74 kJ (150 kcal) |
celkově | 19,66 g | 91,25 g | 26,01 g | 2 518,98 kJ (602 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na olivovém oleji osmahneme cibulku dozlatova. Brambory oloupeme a pokrájíme na plátky. Očištěný květák nasekáme na malé kousky. Zapékací misku s víkem vymažeme máslem, přidáme pokrájenou zeleninu, vmícháme osmahnutou cibulku a podle chuti okořeníme. Pečeme v předehřáté troubě přikryté víkem do změknutí. Těsně před koncem víko sundáme a necháme dopéct.
Přidat komentář