Autor: | neznámý |
Datum přidání | 18.07.2010 |
Druh receptu | Snídaně, Svačina, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
Uvetta Sultanina
Rozinky, bezlepkové, bio.
Rozinky Suntree
Rozinky, nesířené - sušené ovoce
Kokos sušený strouhaný Dr. Ensa
Kokos sušený jemně strouhaný
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 7,69 g | 57,59 g | 14,14 g | 1 570,95 kJ (375 kcal) |
celkově | 38,43 g | 287,95 g | 70,72 g | 7 854,75 kJ (1876 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Zapékací misku vymažeme máslem. Jablka omyjeme, zbavíme jádřince, nakrájíme na kolečka a vyskládáme do zapékací misky. Jogurt smícháme s vajíčkem, džemem, rozinkami a kokosem, zalijeme jablka a rychle zapečeme v předehřáté troubě.
Báječný poobědový dezert, navíc bez klasického buchtového/koláčového těsta, takže bez hromady prázdných kalorií. Mňamka! Určitě budu opakovat. Jinak pekla jsem horkým vzduchem na 150, teda těch psaných 40 minut (což mi ale moc nepřijde jako rychlé zapečení :D)
Přidat komentář