Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zapékaný pikantní hermelín
Autor: neznámý
Datum přidání 06.05.2012
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

 

  • 2 balení Hermelínu
  • 150 g mozzarely
  • 150g parmazánu
  • chilli koření
  • špetka soli (pepř mletý bílý)

 

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 30,67 g 1,64 g 29,39 g 1 675,51 kJ (400 kcal)
celkově 122,69 g 6,58 g 117,58 g 6 702,05 kJ (1601 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Nejdřív si dopředu (den předem) připravím naložený Hermelín v troše oleje s pepřem a špetkou chilli, poté ho poklademe do zapékací mísy nebo do alobalu (co kdo má), na to pokladu plátky mozzarelly a po celém povrchu zasypu strouhaným parmazánem, nakonec zlehka osolím, přidám čerstvě mleté chilli podle chuti (stačí trocha!) a dám zapéct na asi 170°C, podle trouby je to potřeba hlídat, jakmile se začne sýr zapékat vypnu a jen nechám dojít. Vyborně se hodí se samotným chlebem nebo pečivem k dobrému pivu:-)


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…

Další zajímavé recepty