Autor: | neznámý |
Datum přidání | 19.08.2012 |
Druh receptu | Oběd, Příloha, Svačina |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Co je potřeba oloupat oloupeme a co jen očistit očistíme a omyjeme. Všechnu zeleninu nastrouháme do misky na jemném struhadle, včetně česneku. Dále přidáme na drobno pokrájenou cibulku, pokud máme čas můžeme ji ještě před tím osmahnout. Vmícháme vejce, koření a zahustíme špaldovou mouku. Na pečícím papírem vyložený plech tvoříme malé bramboračky. Pečeme na 190 stupňů necelou půl hodiny.Bramboráčky můžeme také osmahnout na pánvi s keramickým povrchem, snadno se opečou i bez použití oleje. Kdo by však chtěl přeci jenom přidat na intenzivnější chuti může pánev potřít olivovým olejem. Podáváme se zeleninou.
Dnes jsem s drobnými obměnami vyzkoušela:) Místo kedlubny jsem použila celer,dala jsem o něco víc mrkve a vynechala česnek. Místo najemno strouhám nahrubo,bramboráčky jsou pak křupavější:) bylo to znamenité, moc jsem si pochutnala :)
Přidat komentář