Autor: | neznámý |
Datum přidání | 26.09.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Mozzarella
Čerstvý, nezrající sýr s obsahem sušíny 48 %.
Mozzarella uzená
Čerstvý nezrající sýr uzený přírodním kouřem (s obsahem sušiny 48 %).
Billa Tuna Brine
Tuňák celý, přírodní, rybí konzerva, sterilováno.
Brambory si v osolené vodě uvaříme do poloměka. Zapékací mísu si vymažeme máslem a poklademe na kolečka nakrájené brambory, tuňáka a nakrájené olivy, další vrstvu brambor a tak pokračujeme dál. poslední musí být opět brambory, na vrch dáme mozzarelu a asi v půlce pečení přilijeme smetanu.
Přidat komentář