Autor: | neznámý |
Datum přidání | 27.06.2010 |
Druh receptu | Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Sedlčanský hermelín původní český
Zrající sýr s bílou plísní na povrchu
Olmín Sýr vyšlechtěný na Moravě
Měkký zrající plnotučný sýr s plísní na povrchu.
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Brambory oškrábeme, omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle. Plech vymažeme máslem, vysypeme kukuřičnou strouhankou. Brambory okořeníme a vložíme rovnoměrně na plech a dáme péct do předehřáté trouby na 20 minut. Vejce osolíme, přidáme prolisovaný česnek, tymián a kmín. Touto směsí polijeme bramborovou pizzu, posypeme nastrouhaným sýrem a poklademe plátky sýra s plísní na povrchu. Pečeme přibližně ještě 15 minut .
Také jsem už zkusila tento recept a výborný, opět. Bála jsme se, že to bude chutnat jako bramborák, který ráda nemám, ale mile mě to překvapilo. Taková bezlepková pizza a zase jsem si to upravila, aby to nebylo takové chudé, dala jsem si tam mozzarellu, nivu, goudu a hermelín, rajčata a cuketu a čerstvou bazalku. Jen jsem si neuvědomila, že když toho tam dám tolik těch ingrediencí,že bych to měla péct dýl, tak jsem to ještě dopekla a fakt úžasný. Dělávám ještě jeden druh pizzy, který se liší od obyč, z tvarohového těsta a taky moc dobré. Určitě se ještě k tomuto receptu vrátím.
Takový velký pečený bramborák. :) Ale moc chutnalo...
Přidat komentář