Autor: | neznámý |
Datum přidání | 30.10.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 8 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Náplň:
Sedlčanský hermelín původní český
Zrající sýr s bílou plísní na povrchu
Olmín Sýr vyšlechtěný na Moravě
Měkký zrající plnotučný sýr s plísní na povrchu.
Passata - rajčatové pyré
Z toskánských rajčat, BIO.
Passata Mutti di pomodoro
Rajčatové pyré. Pasterováno.
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Biosal Mořská sůl hrubá
Jedlá mořská sůl sbíraná ručně
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Pšeničná múka celozrnná špeciál - stredná
Pšeničná mouka celozrnná
Cirio Passata Pasírovaná rajčata
Zpracovaná zelenina. Pasterováno.
V misce smícháme obě mouky, olivový olej, sůl a koření. Doprostřed rozdrobíme droždí a přilijeme trochu vlažné vody. Opatrně mícháme dokud se droždí nerozpustí. Vypracujeme měkčí nelepivé těsto. Podle potřeby během zpracovávání postupně přiléváme vlažnou vodu. Těsto vyválíme do formy na pizzu, kterou jsme vyložili pečícím papírem nebo vymazali máslem a vysypali moukou. Těsto necháme asi 20 minut odpočnout při pokojové teplotě.Na olivovém oleji osmahneme cibulku, přidáme čtvrtky brokolicových růžiček, přidáme několik lžic vody a sůl, podusíme pod pokličkou asi 2 minuty. Poté vmícháme prolisovaný česnek. Pizzu potřeme rajčatovým pyré a posypeme brokolicovou směsí. Pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů asi půl hodiny. Zhruba po 25 minutách přidáme sýr a dopečeme.
Přidat komentář