Autor: | neznámý |
Datum přidání | 17.02.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
60 min |
Doba vaření: | 10 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Náplň:
Tofu uzené
Sójový výrobek
Farina Senza Glutine Kukuřičná mouka
Kukuřičná mouka, bezlepková, BIO.
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
Adžika Avokádo
Kořenící přípravek sypký
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 11,22 g | 60,48 g | 4,55 g | 1 423,94 kJ (340 kcal) |
celkově | 67,31 g | 362,89 g | 27,28 g | 8 543,66 kJ (2041 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Uvařené brambory ve slupce oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme v těsto. Tofu nakrájíme na kostičky a uvaříme s kořením. Nadrobno pokrájenou cibulku osmahneme na oleji dozlatova a přidáme vidličkou rozmačkané tofu, kukuřičnou strouhanku a prolisovaný česnek. Dochutíme solí a řádně promíháme. Směsí z tofu plníme bramborové těsto. Vaříme ve vroucí vodě přibližně 10 minut.Podáváme s vařeným zelím.
Bramborové knedlíky s tofu jsem vyzkoušela, jídlo mi chutnalo.
Dostala jsem od kamarádky čerstvý špenát, který mám moc ráda, vzpomněla jsem si na tyhle výborné knedlíky . Doporučuji.
Přidat komentář