Autor: | neznámý |
Datum přidání | 10.12.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
40 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Garden okurky
Sterilovaná zelenina ve sladkokyselém nálevu
Okurky Cornichons
Okurky, zpracovaná zelenina jednodruhová ve sladkokyselém nálevu, s…
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Nejdříve si uvaříme brambory ve slupce do měkka a po vychladnutí je oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Taktéž si do měkka uvaříme předem očištěnou mrkev a celer. Nakrájíme na kostičky. Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme. Jablko zbavíme jádřince a nastrouháme na hrubo. Okurku pokrájíme na drobounké části. V misce všechny suroviny smícháme, podle chuti osolíme a necháme alespoň na 2 hodiny odležet. Teprve před konzumací vmícháme jogurt a pomazánkové máslo. Ne dříve, protože jogurt neudrží svojí konzistenci a řídne.
Kdo má rád může vmíchat ještě cibuli. Jestliže by se Vám stýskalo po majonézové chuti, můžete přidat 2 lžíce sojanézy. Budete mile překvapeni.
Přidat komentář