Autor: | neznámý |
Datum přidání | 28.02.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Gemüse Bouillon Zeleninový vývar
Zeleninový vývar, bez přídavku droždí, s 10,7% zeleniny
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 3,74 g | 11,13 g | 2,44 g | 315,55 kJ (75 kcal) |
celkově | 14,96 g | 44,54 g | 9,74 g | 1 262,19 kJ (301 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na másle zpěníme cibulku, zalijeme vodou, přidáme bojón, brokolici a na kostky pokrájené brambory. Vaříme doměkka. Brambory s brokolicí vyjmeme a rozmixujeme na menší kousky (ne na kaši) nebo pokrájíme nožem. Vrátíme zpět do hrnce, osolíme, přidáme smetanu, oregáno a pár minut ještě povaříme.
Přidat komentář