Autor: | neznámý |
Datum přidání | 04.12.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Cizrna Horeca
Luštěnina cizrna
Passata - rajčatové pyré
Z toskánských rajčat, BIO.
Passata Mutti di pomodoro
Rajčatové pyré. Pasterováno.
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Cirio Passata Pasírovaná rajčata
Zpracovaná zelenina. Pasterováno.
Cizrnu propláchneme a namočíme přes noc do vody. Druhý den vodu slijeme a uvaříme na mírném ohni pod pokličkou, nesolíme. Dále si nastrouháme sýr a oloupeme česnek. Do robotu s noži nasypeme uvařenou cizrnu, přidáme celé stroužky česneku, rajčatové pyré, saturejku a sůl. Zalijeme asi 150 ml smetany a umixujeme na menší kousky. Zapékací misku s víkem vymažeme máslem a dno pokryjeme vrstvou lasagne, potřeme cizrnovou směsí a postupně opakujeme vrstvení. Zakončíme cizrnovou směsí a zalijeme zbytkem smetany. Pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut na 200°C. Po uplynutí této doby víko sundáme, posypeme sýrem a dopečeme.
Přidat komentář