Autor: | happy.lenulka@ |
Datum přidání | 07.02.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 5,82 g | 30,46 g | 2,12 g | 626,55 kJ (150 kcal) |
celkově | 23,26 g | 121,84 g | 8,47 g | 2 506,20 kJ (599 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Cibuli orestujeme na oleji. Dýni omyjeme, vydlabeme a nakrájíme na kostky. Pokrájíme i zbylou zeleninu. Přihodíme do hrnce k cibuli a chvíli restujeme. Poté přidáme koření, vývar a vaříme do změknutí. Uvařené rozmixujeme. Podáváme přelité obilnou smetanou a posypané oregánem. Polévka je hodně sytá!
Měla hustou konzistenci, ale byla výborná. Ještě někdy udělám :-)
úžasná polévka ;-)
Přidat komentář