Autor: | neznámý |
Datum přidání | 18.08.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | 30 Kč |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 9,30 g | 70,97 g | 3,93 g | 1 409,06 kJ (337 kcal) |
celkově | 27,90 g | 212,90 g | 11,78 g | 4 227,17 kJ (1010 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Osmahneme cibulku a přidáme hlívu. Osolíme, přidáme kmín či mahá koření a smažíme doměkka. Přidáme tofu (pokud chceme) a až je osmahnuté, přidáme rýži a lněné semínko. Opepříme a přidáme nakrájená sušená rajčata. Pokud přidáme čerstvá, vložíme je po tofu.
Mám ráda houby a tento recept jsem zkusila. Také s variantou nahrazení rýže Kus-Kusem.
Hlívu jsem vařila poprvé, v rizotu nám moc chutnala, tofu jsem nedávala.
Také jsem hlívu připravoval poprvé. A určitě ne naposled. Sám nemám rád když mé recepty někdo upravuje, ale s prominutím jsem kápnul trochu shoyu. Velmi zdařilý recept!!!(i bez tý sojovky) Děkuju e.tuto@ za něj!
Také jsem hlívu připravoval poprvé. A určitě ne naposled. Sám nemám rád když mé recepty někdo upravuje, ale s prominutím jsem kápnul trochu shoyu. Velmi zdařilý recept!!!(i bez tý sojovky) Děkuju e.tuto@ za něj!
Přidat komentář