Autor: | neznámý |
Datum přidání | 10.03.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Biotrend Bio citróny
Bio citróny, odrůda: Primofiore, kategorie: 5, jakost: 1
Hrách propereme a namočíme nejlépe přes noc. Na másle zesklovatíme na kousky pokrájenou cibulku. Přelijeme hrách i s vodou, přidáme saturejku a vaříme do změknutí. Je-li potřeba dolijeme ještě vodu. Mezitím si v jiném menším hrnci společně s kmínem a špetkou solí uvaříme brambory, ty potom zcedíme a rozmačkáme. Polovinu uvařeného hrachu vyjmeme z hrnce a rozmixujeme dohladka a vrátíme zpět do polévky. Přidáme rozmačkané brambory. Ochutíme prolisovaným česnekem a pár kapkami citrónové šťávy. Případně ještě osolíme a okořeníme saturejkou. Podáváme s opečeným chlebem.
Moc dobré!
Přidat komentář