Autor: | neznámý |
Datum přidání | 18.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Snídaně, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sedlčanský hermelín původní český
Zrající sýr s bílou plísní na povrchu
Jihočeská Niva
Poloměkký zrající plnotučný sýr s plísní uvnitř hmoty
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 16,08 g | 26,67 g | 17,16 g | 1 216,80 kJ (291 kcal) |
celkově | 96,47 g | 160,03 g | 102,97 g | 7 300,80 kJ (1744 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Jáhly promícháme se solí a uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou jarní cibulku, nasypeme uvařené jáhly a smícháme se všemi sýry. Podáváme zdobené petrželkou.
Bylo to docela dobré, jen mi teda ty jáhly přešly do kašovité hmoty trošku,ale tak úplně nevadí. To bylo ale tím,že jsem neodhadla vodu, dala vlastně víc,ale jak se ta voda rychle vpila,tak jsem ke konci už přidala vody asi moc, ale jinak dobrý. Skvěle to zasytí.
Přidat komentář