Autor: | neznámý |
Datum přidání | 01.01.2014 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Kukuřice ve slaném nálevu
Sterilováno
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 80,52 g | 363,47 g | 47,18 g | 8 941,14 kJ (2135 kcal) |
celkově | 161,04 g | 726,95 g | 94,35 g | 17 882,28 kJ (4271 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Ze všech surovin vypracujeme tužší těsto, které vyválíme na silnější placku a vložíme na pečícím papírem vyložený plech. Pizzové těsto potřeme kečupem, posypeme kukuřicí, na plátky pokrájeným rajčetem a paprikou. Na závěr posypeme bazalkou a sýrem. Pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů přibližně 30-35 minut.
Pizza byla moc dobrá :-)
zkoušela sem a pizza byla vyborna :-) ale dělalo mi trochu problem těsto protože většinou se normalní těsto tak dlouho péct nemusí, takze se mi trochu připálila posypová vrstva, proto bych radila těsto nachviličku předpect a pak až dat posypovou vrstvu a pak dopect.
Přidat komentář