Autor: | neznámý |
Datum přidání | 15.03.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 25 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Kešu pražené solené Dr. Ensa
Kešu, skořápkové plody loupané
Alesto Cashew Nuts
Jádra kešu ořechů
Almond Original alpro
Mandlový nápoj, zdroj vápníku a vitamínů.
Celer očistíme a nastrouháme na hrubo. Kapustu omyjeme, zbavíme tuhých stonků a krátce povaříme ve vodě. V hlubší pánvi rozpustíme máslo. V hrníčku s mlékem si rozmícháme rýžovou mouku a vlijeme do pánve. Přidáme na kousky pokrájené žampióny a za rychlého míchání ředíme do požadované konzistence mlékem. Měla by nám vzniknout středně hustá kaše. Krátce povaříme. Ke konci vmícháme rajčatový protlak a trochu soli. Dále si nastrouháme pomocí robotu kešu oříšky. Takto připravené suroviny už jenom správně navrstvíme na sebe. Zapékací misku vymažeme máslem. Na dno vedle sebe vyskládáme plátky lasagne a potřeme bešamelem, posypeme celerem a vložíme listy kapusty. Tento proces opakujeme dokud nespotřebujeme všechny suroviny. Zakončíme bešamelem. Pečeme přikryté asi 15 minut na 200°C. Poté víko sundáme posypeme oříšky a dopečeme.
Přidat komentář