Autor: | neznámý |
Datum přidání | 27.05.2015 |
Druh receptu | Svačina, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 12 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Olešnický tvaroh jemný
Olešnický tvaroh jemný. Sušina 23%, tuk 2%.
Uvetta Sultanina
Rozinky, bezlepkové, bio.
Tortilla Chips solené
Kukuřičný snack pečený, osmažený. Solený.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Corn Flakes
Kukuřičné lupínky, extrudovaný výrobek
Dolce Voglia di Mirtilli
Pomazánka ovocná borůvka
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 10,65 g | 34,44 g | 6,73 g | 1 023,44 kJ (244 kcal) |
celkově | 127,79 g | 413,27 g | 80,81 g | 12 281,28 kJ (2933 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Všechny suroviny smícháme. Těsto vylijeme do vymazané a moukou vysypané formy na pečení. Pečeme na 170 stupňů asi 30-35 minut. (Buchta tolik nevykyne, jak bývá zvykem.)
Postupovala jsem podle receptu, jen jsem přidala ještě trochu hořké čokolády na kostičky a trochu sody a buchta byla krásně nadýchaná.
Přidat komentář