Autor: | neznámý |
Datum přidání | 27.10.2011 |
Druh receptu | Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | 12 min |
Počet porcí: | 8 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Zasněžené mandle Bio
Neloupané mandle marinované v luxusní ovocné marinádě ochucené…
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Mandorle Italiane
Přírodní oloupané mandle, bezlepkové, bio.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Skořice mletá Mikado
Skořice, mletá
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 7,62 g | 27,45 g | 27,11 g | 1 601,02 kJ (382 kcal) |
celkově | 60,93 g | 219,58 g | 216,85 g | 12 808,18 kJ (3059 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Nejdříve si ušleháme máslo s třtinovým cukrem a vejci do pěny, teprve poté přidáme ostatní přísady a vytvoříme v těsto. Na plech vedle sebe pomocí lžíce klademe menší kopečky a pečeme dozlatova při 175 - 180 °C asi 11-12 minut.
Přidat komentář