Autor: | neznámý |
Datum přidání | 25.06.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 80 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
Paprika sladká mletá Vitana
Paprika sladká mletá
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 15,50 g | 39,11 g | 12,66 g | 1 488,10 kJ (355 kcal) |
celkově | 77,48 g | 195,56 g | 63,28 g | 7 440,50 kJ (1777 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory i se slupkou důkladně očistíme a dáme do hrnce vařit. Brambory pak ještě můžeme chvíli péct v troubě, ale zabalené do alobalu. Ten musí být matnou stranou ven a brambory musí být důkladně před zabalením propíchané vidličkou. Díky pečení tak brambory získají výraznější chuť. Tvaroh umícháme s jogurtem, osolíme a ochutíme sladkou paprikou. Měkké brambory nařízneme do kříže a plníme ochuceným tvarohem. Na vrch můžeme přidat ještě malý plátek másla.
Tvaroh můžeme ještě ochutit lisovaným česnekem, bazalkou nebo pažitkou.
Přidat komentář