Autor: | neznámý |
Datum přidání | 27.06.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 8 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Těsto:
Žitná mouka celozrnná
Výrobek racionální výživy
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Olešnický tvaroh jemný
Olešnický tvaroh jemný. Sušina 23%, tuk 2%.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Kukuřice ve slaném nálevu
Sterilováno
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 20,25 g | 48,80 g | 12,68 g | 1 489,82 kJ (356 kcal) |
celkově | 162,01 g | 390,43 g | 101,44 g | 11 918,52 kJ (2847 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Veškeré ingredience smícháme a vypracujeme těsto, které vyválíme na velikost plechu. Placku přemístíme na pečícím papírem vyložený plech. Kečup smícháme s prolisovaným česnekem a olivovým olejem a potřeme těsto. Posypeme kukuřicí, na plátky pokrájeným omytým rajčetem a posypeme sýrem. Pečeme přibližně 25-30 minut v předehřáté troubě na 200 stupňů.
Přidat komentář