Autor: | neznámý |
Datum přidání | 04.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Paprika sladká mletá Vitana
Paprika sladká mletá
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 13,76 g | 92,04 g | 7,50 g | 2 006,34 kJ (479 kcal) |
celkově | 68,82 g | 460,22 g | 37,50 g | 10 031,70 kJ (2396 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rýži opláchneme a uvaříme v hrnci podle návodu na obalu. Na másle necháme zpěnit na kolečka pokrájenou jarní cibulku, přidáme mrkev, osolíme a necháme pár minut povařit. Stáhneme z ohně, přisypeme uvařenou rýži a sladkou papriku a vše důkladně promícháme. Opékáme ještě pár minut. Podáváme posypané sýrem.
Moc dobrý,děkuji Rudolf.
Přidat komentář