Autor: | neznámý |
Datum přidání | 01.01.2012 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Dáme vařit vodu na těstoviny a uvaříme dle návodu. Brokolici můžeme uvařit společně s těstovinami nebo zvlášť v páře. Brokolice uvařená v páře nám kromě barvy zanechá daleko více vitamínů a minerálních látek. Dále si nahřejeme pánev s nepřilnavým povrchem a nasypeme na drobno pokrájenou cibulku i s olivovým olejem. Cibulku pozvolna restujeme na mírnějším ohni. Když je cibulka lehce zbarvená, přidáme sezamová semínka a společně zarestujeme. Jako poslední vmícháme kečup, česnek, bazalku a podle chuti osolíme. Necháme prohřát a poté stáhneme z ohně. Přisypeme uvařené těstoviny, brokolici a vše důkladně promícháme. Podáváme sypané čerstvou petrželkou.
Přidat komentář