Autor: | neznámý |
Datum přidání | 09.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sedlčanský hermelín původní český
Zrající sýr s bílou plísní na povrchu
Olmín Sýr vyšlechtěný na Moravě
Měkký zrající plnotučný sýr s plísní na povrchu.
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 45,40 g | 0,46 g | 16,92 g | 1 403,20 kJ (335 kcal) |
celkově | 90,80 g | 0,93 g | 33,85 g | 2 806,40 kJ (670 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rybí file omyjeme a okořeníme po obou stranách. Na pánvi rozpustíme máslo na, které vložíme rybí filety. Po pár minutách rybu otočíme a na vrchní stranu položíme plátky sýra. Po opečení i druhé strany rybu ještě na minutu otočíme i se sýrem na dno pánve. Podáváme nejlépe s brambory.
Přidat komentář