Autor: | neznámý |
Datum přidání | 26.11.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Kešu pražené solené Dr. Ensa
Kešu, skořápkové plody loupané
Alesto Cashew Nuts
Jádra kešu ořechů
Bulgur Arax
Drcená pšenice
Bulgur a rýži propereme, jestliže se stejně dlouho budou vařit, uvaříme dohromady. Na troše oleji osmahneme cibulku, přidáme na drobno pokrájené zelí, papriku, pórek, kešu oříšky a na hrubo nastrouhanou mrkev. Osolíme, přidáme kari koření, podlijeme mírně vodou a dusíme pod pokličkou. Uvařený bulgur s rýží vmícháme do zeleninové směsi. Podáváme sypané sýrem.
Můžeme ještě posypat gomasio.
Přidat komentář