Autor: | neznámý |
Datum přidání | 29.04.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Balsýr Žirovnický sýr balkánského typu
Měkký plnotučný nezrající bílý sýr.
Muškátový ořech celý
Muškátový ořech celý
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Farina Senza Glutine Kukuřičná mouka
Kukuřičná mouka, bezlepková, BIO.
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Na másle lehce orestujeme na kostičky pokrájenou zeleninu. Zalijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou. Pochvíli zalijeme smetanou, kterou jsme smíchali s kukuřičnou moukou. Nakonec přidáme balkánský sýr, okořeníme a ještě pár minut povaříme. Podáváme s rýží uvařenou na kari.
Zeleninku jsem měla ještě domácí a neměla jsem kurkumu, ale chutná to báječně a určitě brzy zopakuju.
Přidat komentář