Autor: | happy.lenulka@ |
Datum přidání | 13.02.2011 |
Druh receptu | Oběd, Snídaně, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | 20 Kč |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
2 polévkové lžíce nastrouhaného celeru
2 polévkové lžíce nastrouhané mrkve
4 polévkové lžíce mletých vlašských ořechů
4 polévkové lžíce strouhaného sýra
4 stroužky česneku
½ menší cibule
1 polévková lžíce sojové omáčky
1 polévková lžíce worcesterské omáčky
1 polévková lžíce hořčice
1 polévková lžíce oleje
tabasco (ostrý kečup)
mletý černý pepř
sůl
žloutek
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Hořčice IL Nutrimento
Hořčice, celá semena. Bezlepková.
Mustard American Style
Hořčice na americký způsob
Kikoman Soy Sauce
Přirozeně fermentovaná sójová omáčka - ochucovadlo
Nastrouhanou zeleninu, sýr a ořechy smícháme. Přidáme prolisovaný česnek a nadrobno nakrájenou cibuli. Přimícháme sojovou a worcesterskou omáčku, hořčici, olej a směs dochutíme tasascem či ostrým kečupem, solí a pepřem. Zeleninový tatarák natíráme na opečené chleby anebo sendviče. Podáváme s čerstvou zeleninou.
podle Jany Remkové
Přidat komentář