Autor: | Svět zdraví |
Datum přidání | 16.07.2014 |
Druh receptu | Svačina |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 1 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Špenát listový
Špenát listový porcovaný. Hluboce zmrazený.
Jahody zahradní
Odrůda - Fortuna
Petit chévre doux
Francouzský čerstvý sýr z pasterovaného kozího mléka, krájený.
Jahody balené
Jakost: I
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 10,14 g | 21,27 g | 17,10 g | 1 175,54 kJ (281 kcal) |
celkově | 10,14 g | 21,27 g | 17,10 g | 1 175,54 kJ (281 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Omyjeme baby špenát, stejně tak jahody, které nakrájíme na plátky. Olivový olej smícháme s medem a octem, lehce osolíme, opepříme. Baby špenát i jahody promícháme se zálivkou, salát posypeme rozdrobeným kozím sýrem a nasekanými ořechy.
Zdroj receptu: www.svet-zdravi.cz
Přidat komentář