Autor: | neznámý |
Datum přidání | 22.05.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 120 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Olešnický tvaroh jemný
Olešnický tvaroh jemný. Sušina 23%, tuk 2%.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Moravský bochník plátky
Přírodní tvrdý sýr
baleno v ochranné atmosféře
Špenát ochucený
Dione - Špěnát ochucený - hluboce zmrazená zelenina
Jemně ochucený…
Smícháme rozpuštěný špenát bez vody se 3 lžícemi hrubé mouky, 3 žloutky, 1 lžící másla, solí, pepřem a sněhem ze 3 bílků. Roprostřeme na plech vyložený pečícím papírem. Dáme do trouby asi tak na 10-15 minut (nevím přesně na kolik stupňů..asi na 180..mám to u trouby "by očko").Náplň si připravíme z 1/2 plnotučného tvarohu, 1/2 smetany, sýru, česneku a soli. Dobře promícháme do hladka.Upečenou roládu za tepla zabalit, trochu nechat vychladnout a poté opatrně rozbalit a potřít náplní.Kdyby se se to natíralo na horkou, vše by vyteklo ven.Je to moc dobré!
Předala mi ho moje milá tchýně.Je to velká dobrota
Přidat komentář