Autor: | neznámý |
Datum přidání | 16.06.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 10 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
Pohankové lupínky
Extrudovaný výrobek
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 8,50 g | 39,37 g | 4,80 g | 991,36 kJ (237 kcal) |
celkově | 85,01 g | 393,70 g | 47,98 g | 9 913,59 kJ (2368 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Ovesné vločky rozmočíme v teplé vodě. Přidáme pohankové vločky, nasekaný špenát, prolisovaný česnek, vejce a osolíme. Podle potřeby zahustíme špaldovou moukou. Všechny suroviny společně promícháme. Odebereme část těsta, které vyválíme na lehce pomoučněném vále do silnějšího válečku a ten pokrájíme na stejné dílky. Z těchto dílků tvarujeme karbanátky. Plech vymažeme tenkou vrstvou oleje a vyskládáme karbanátky. Pečeme v předehřáté troubě 190°C. Zhruba po 20 minutách otočíme a dopečeme.
Přidat komentář