Autor: | neznámý |
Datum přidání | 02.08.2010 |
Druh receptu | Oběd, Příloha, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Jihočeská Niva
Poloměkký zrající plnotučný sýr s plísní uvnitř hmoty
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 16,00 g | 59,08 g | 18,73 g | 2 064,16 kJ (493 kcal) |
celkově | 80,00 g | 295,38 g | 93,66 g | 10 320,80 kJ (2465 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory uvaříme v osolené vodě s kmínem. Mezitím si v pánvi na másle zpěníme jarní cibulku, přidáme smetanu, nivu, a mícháme dokut se nám niva neroztaví. Brambory scedíme, nasekáme nožem na menší kousky a nasypeme do pánve. Zamícháme a podáváme jako přílohu k hlavnímu jídlu.
Jednoduché a dobré ;-)
Přidat komentář