Autor: | neznámý |
Datum přidání | 04.10.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Žampióny si očistíme a nakrájíme na malé plátky. Na másle si zlehka osmahneme jarní cibulku, přidáme žampióny, mírně osolíme, podlijeme hrníčkem vody a dusíme. Mezitím si v hrníčku rozmícháme rýžovou mouku. Jakmile jsou žampióny měkké, za stálého míchání pomalu přiléváme mouku s vodou. Přivedeme k varu a asi dvě-tři minutky povaříme, nezapomínáme míchat. Poté vařič vypneme přisypeme křen, kdo má rád může dát více a vmícháme ovesnou smetanu. Necháme odstát asi 10 minut. Podáváme s uvařenými těstovinami
Přidat komentář