Autor: | neznámý |
Datum přidání | 20.02.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 27,60 g | 83,70 g | 9,46 g | 2 248,76 kJ (537 kcal) |
celkově | 138,01 g | 418,51 g | 47,32 g | 11 243,80 kJ (2685 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Den předem si naložíme maso. Kuřecí prsa opláchneme a nakrájíme na kostičky. Přendáme do uzavíratelné nádoby s víkem, pokapeme olivovým olejem a okořeníme provensálským kořením se solí. Nádobu uzavřeme a vložíme přes noc do lednice. Cibulku orestujeme na pánvi dozlatova s trochou kokosového oleje. Rýži propereme, nasypeme do hrnce a přidáme část osmahnuté cibulky. Druhou část si dáme stranou na posypání. Rýží společně s cibulkou vaříme do poloměkka. Jakmile nám nasaje všechnu vodu, vařič vypneme a přesypeme do zapékací misky. V té samé pánvi, co jsme dělali cibulku, podusíme naložené maso, přisypeme k rýži a promícháme. Dáme zapéct do předehřáté trouby na 190 stupňů asi na 20 minut.
Přidat komentář