Autor: | neznámý |
Datum přidání | 06.08.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
25 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
Oloupané brambory dáme vařit do osolené vroucí vody, zhruba na 10 minut. Dále si mezitím na troše oleji na pánvičce krátce osmahneme pórek s plátky žampionů a tempehem. Směs osolíme a přidáme dvě špetky oregana. Brambory uvařené do poloměkka scedíme a zamícháme do nich podušenou pórkovou směs. Přendáme do máslem vymazaného pekáčku. Zapečeme v předehřáté troubě na 200 °C.
Přidat komentář