Autor: | neznámý |
Datum přidání | 04.02.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
35 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Sedlčanský hermelín původní český
Zrající sýr s bílou plísní na povrchu
Jihočeská Niva
Poloměkký zrající plnotučný sýr s plísní uvnitř hmoty
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Kokosový olej BIO RAW
Jedlý rostlinný olej jednodruhový.
BIO Kokosöl nativ
Bio olej kokosový
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 22,58 g | 59,42 g | 18,54 g | 2 216,57 kJ (529 kcal) |
celkově | 135,46 g | 356,53 g | 111,24 g | 13 299,41 kJ (3176 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory uvaříme ve slupce, nejlépe den předem. Vychladlé brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Na trošce kokosového leje orestujeme cibulku dozlatova. Do zapékací misky vysypeme brambory, podle chuti osolíme a promícháme s cibulkou. Posypeme nastrouhanými sýry a dáme zapéct do předehřáté trouby na 200 stupňů asi na půl hodiny.
Tak tohle je výborná variace, já jsem zkoušela místo klasického eidamu ovčí sýr (brynzu) a výsledek byl famózní.
Přidat komentář